London, one of the world’s three super metropolises, is also a well -known new construction test site. Even though the urban area has developed mature and dense, there are still many new projects in London every year: from the new buildings that are favorable, to the old buildings that have been rejuvenated after repair or transformation … London architecture is because of accumulation of accumulation on the body. At the level of texture from different times, it becomes rich and moving.

建筑地图 | 伦敦:新建筑

The following is the 10 projects that have been built in London in the past three years, the most noticeable or most well -received, and are recommended to you.

London, I often look at it.

London Architecture Roaming Map (editor -in -chief)

01

Gasholders apartment

Wilkinson Eyre Architects, 2018

N Zhang Qianxi Terrence zhang

建筑地图 | 伦敦:新建筑

In the Victorian era, the industrial heritage -three large gas storage tanks were transformed into high -end apartments in the King’s Cross area. The architectural design team is Wilkinson Eyre Architects, and the design team of Gasholders Park next to the landscape park is the Bell Phillips Architects. This project belongs to part of the overall transformation plan of the king’s cross area.

建筑地图 | 伦敦:新建筑

02

coal

Ticking square

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Coal Drops Yard

Heatherwick Studio, 2018

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Y Luke Hayes

+Hufton+Crow

The original coal -unloading factory, which is responsible for transformation by British popular architect Thomas Hesvik, also known as

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Coal drop

Coal Drops Yard has been opened to the public in the King’s Cross area at the end of 2018. The architects made a big transformation of the two railway buildings built in the mid -17th century, creating a shopping and leisure square with nearly 60 shops.

The biggest challenge in the design is how to combine long strips and sharp venues with sharp corners to transform the dilapidated building into a new commercial area that allows the public to gather and communicate. The design scheme inherits the unique texture and history of industrial architecture during the Victorian period, and uses these elements to create a public space of about 9290 square meters including commercial and catering. The lines of the original warehouse building roof mountain peaks were extended, and the two viaducts were connected to emphasize the existence of the middle square and strengthened the liquidity of the surrounding dynamic lines. The independent architecture supported by the roof was surrounded by traditional fabrics and stretched towards the two roofs. The reconstructed project has a “suspended” upper space and a large block of outdoor space, and brings a new focus to the venue.

03

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Bloomberg headquarters

Bloomberg

FOSTER + Partners, 2018

E James Newton

Bloomberg’s European headquarters was designed by Foster Architects and won the 2018 British Architecture Supreme Award -Stirling Prize with its superb craftsmanship.

The main body of the building is divided into two parts, connecting each other from a bridge, and the public corridor formed between it seems to reshape the scene of ancient Roman streets, and is equipped with commercial facilities on both sides. The facade design of the office building is not gorgeous. It aims to talk to the nearby old buildings and coordinate with the surrounding environment. But the interior of the building is dynamic and has a strong sense of design. The “Vortex” spiral ramp has a dramatic tension and travels through the building, like an art work, connects different floors into one.

04

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Central Building of London School of Political Economics

建筑地图 | 伦敦:新建筑

LSE Center Building

RSHP, 2019

U Joas Souza

This is the new work of Richard Rogers (it should be said to be the former office, and Rogers just retired from the office this year). The 13 -story building is located in the center of the campus. The architect designed a public square to improve the connection of the base. Therefore, the central building has become the visual focus of the new square.

建筑地图 | 伦敦:新建筑

The building is composed of two blocks. There are multiple academic departments, more than ten seminar rooms, hundreds of learning space and four lecture halls. It can take into account the development of traditional teaching and teamwork. The lower floor of the central building is strong, and many foreign service facilities are also arranged here, forming an extension of outdoor squares, promoting the natural interaction of people in public. The upper part has a more private academic department, and some space access is limited.

There is a set of “academic ladder” inside the high building internal design that run along the corner line of the facade of the building to form a series of two -story high -level space, encourage dialogue between different departments and research institutes, and for students and employees for employees and employees. Informal interaction provides space. The design of the facade of the building also adjusts according to this, and the “academic ladder” seems bright and transparent from the outside.

建筑地图 | 伦敦:新建筑

05

Reconstruction of the Royal Institute of Art in Britain

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Royal Academy of Arts MasterPlan

David Chipperfield Architects, 2018

建筑地图 | 伦敦:新建筑

G Simon Menges

The Royal Institute of Art was established in 1768 and is the oldest art institution in the UK. Since 1868, RA has been in Burlington House, Picedley Street, central London. In 1998, RA also acquired an Italian -style building close to it -6 Burlington Gardens.

British architect David Chipfield has been transformed for RA for ten years. The overall plan includes connecting Burlington House and 6 Burlington Gardens in physics and ideology to develop new projects for the latter, and give the entire building as a whole Correspondence.

In order to promote the refurbishment of the two secondary -level protection buildings, the overall planning relies on the existing architectural structure and opened a previously closed area. At the same time, a series of timely measures are introduced to repair old buildings and set up modern elements. A new route passing through the building center connects the main entrance to the two buildings. This new route is used as a storage brick arch corridor to a new paddling concrete bridge, and the RA is divided into two. There are elevators and stairs on the bridge, and you can overlook a new sculpture garden.

建筑地图 | 伦敦:新建筑

06

建筑地图 | 伦敦:新建筑

V & A Museum Public Court

V & A Porcelain Public Courtyard

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Al_a, 2017

G Laurian ghinitoiu

This is the largest construction restoration and expansion project of the V & A Museum’s vestibular over the years. Al_a Construction Office also designed a new colonnade and an open exhibition hall without a pillar. The design connects the space with the neighboring buildings of the venue, making the arrangement between the museum and the gallery space smoother.

Most of the projects are hidden under the new courtyard, and the courtyard is made of 11,000 hand -made tiles. The tiles covered with Sackler, which are covered with 1200 square meters, are decorated with 15 different line patterns. The carefully designed tile pattern comes from the truss structure that supports the courtyard space. The roof of the cafe and shop extends from the ground, covering 4,300 additional tiles.

07

American Embassy in London

建筑地图 | 伦敦:新建筑

US Embassy London

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Kieran Timberlake, 2017

In December 2017, Kieran Timberlake, an architectural firm from Philadelphia, finally completed a new US embassy that cost £ 750 million. This 65 -meter -high, 12 -story building, in addition to the glass facade of the two -sided layer, is also wrapped in a transparent film made of tetrafluoroethylene (ETFE), which is shining under the light of night light.

08

Bartle Art Center

Battersea Arts Center

HaworthtomPkins, 2018

V Philip VILE

Ar Fred Howarth

In 2018, the architect HAWORTH TOMPKINS completed the 12 -year transformation of the Battersea Arts Center for 12 years. At the beginning of the project, he and the artist, theater producer and local community citizens conducted some expansion improvisation cooperation. Now the entire city hall building will be used for innovative community activities. The artist’s bedroom, new roof office and employee garden, creative business center, community supporting facilities and an outdoor theater.

The new bars designed by artist Jake Tilson recorded the traces left by the fire -the burned hall walls were preserved in the same way. The each ceiling of the wooden makeup uses the pattern of the original dome to provide greater possibilities for acoustic technology.

09

建筑地图 | 伦敦:新建筑

King of Winbolden College Affiliated Middle School Conservatory of Music

MUSIC SCHOOL of Kings College School, Wimbledon

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Hopkins Architects, 2018

Re janie airey

The project was designed by Hopkins Architects, a well -known “high -tech school” architect Hopkins, and a 200 concert hall surrounded by rehearsal and teaching space. The architecture has a challenge in design: it must adapt to irregular venues, echoing the neighboring art craft building and complement the building on the entire campus.

The design results are a group of three -seater, carefully arranged, interconnected but relatively independent buildings, surrounded by existing trees and integrate into the college environment. The handmade traditional materials of the outer epidermal application help this new building adapts to the local environment background. The wooden roof displayed inside provides the maximum acoustic effect for the performance and rehearsal.

建筑地图 | 伦敦:新建筑

10

建筑地图 | 伦敦:新建筑

London Kingston University Study Center

Kingston University Town House

建筑地图 | 伦敦:新建筑

Grafton Architects, 2019

建筑地图 | 伦敦:新建筑

E ED Reeve

建筑地图 | 伦敦:新建筑

I Dennis Gilbert

This is the latest work of the 2020 Plezker Architectural Award and the Irish Architect Grafton Architects in London. This six -story building has a university library, archives, dance room, theater, private learning room, and two cafes. Enter the channel of Kingston. “

Traditional red bricks are laid in the facade and are equipped with floor -to -ceiling windows. The stagnation connected by the front stones forms an open outdoor space. The stones used to build the facade outside the rectangular columnar as the removal stone after the removal of the old building to echo the Sarri County Parliament Building next to it.

Passers -by can freely pass through the colonnium space, glance at the landscape in the building, and participate in campus activities. Students and passers -by indoor learning may have a stronger connection. The colonnade terrace provides students with more activity space, and can overlook the campus landscape and the Thames.

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

建筑地图 | 伦敦:新建筑

N Zhang Qianxi Terrence zhang

N Zhang Qianxi Terrence zhang

V Philip VILE

You might also enjoy: